Петя Пенева

Гост Лектор - Личностно развитие

Петя Пенева се занимава с личностно, кариерно и бизнес консултиране. Опитът й в търговската и бизнес сферата са повече от 10 години, а конкретно с развитие на хора и водене на обучения се занимава повече от 7 години.

Момчил Марчев

Лектор

Специалист по дигитални занаяти – SEO, PPC, SMM и ORM – онлайн репутация. Можете да научите, че медийното адвокатство помага и там, където в Мрежата нещата съвсем кофти и неуслужливо представят Вашата личност или бранд. Научете се как да се предпазвате и превантивно срещу черен PR в интернет.

Теодор Захариев

Лектор

Теодор Захариев се занимава професионално с SEO от 2010г. и е добре познат експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Уеб Дизайн Судио Кипо

Едуард Димитров

Лектор

Едуард Димитров е SEO експерт с осем години опит, основател на 3D Web Design която е една от първите Български фирми предлагащи SEO услуги. Основател на най-голямата Българска SEO общност в Google+, голям фен на "old school" link building-а и на социалната мрежа Google Plus.

Калин Каракехайов

Лектор

Калин Каракехайов се занимава с SEO от 7 години. Специалист по линк билдинг, мрежи от сайтове и домейн имена. Co-founder на стартъпа Tool.Domains, който анализира база данни с 430 милиона домейна.